Markkinointi ja viestintä

Kumppanisi markkinoinnissa ja viestinnässä

Business PT haluaa auttaa yritystäsi saavuttamaan oikeat kohderyhmät ja luomaan oikean viestin, joka edustaa yrityksesi visiota ja brändiä. Halutessasi voimme olla kumppanisi yrityksesi markkinoinnin ja viestinnän kehittämisessä. Asiantuntemuksemme kattaa kaiken arvojen määrittelystä ja tehokkaista markkinointistrategioista myyvien markkinointitekstien kirjoittamiseen.

Anna meidän opastaa sinut onnistuneeseen markkinointiin ja viestintään!

TOIMIMME SEURAAVAN MALLIN MUKAISESTI MARKKINOINTIKOKONAISUUTESI KANSSA

Arvioimme nykyisen markkinointi- ja viestintästrategiasi ja annamme yleiskatsauksen mahdollisista kehittämiskohteista.

Teemme räätälöidyn markkinointisuunnitelman, joka sisältää kohderyhmä- ja asiakasarvoanalyysin, kilpailija-analyysin, media- ja kanavasuunnittelun sekä brändiin liittyvän ydinviestin kehittämisen.

Autamme sinua suunnittelemaan ja toteuttamaan markkinointikampanjoita, mukaan lukien digitaalinen mainonta, hakukoneoptimointi, sähköpostimarkkinointi ja sosiaalinen media.

Suosittelemme kampanjoidesi jatkuvaa seurantaa, analysointia ja optimointia parhaiden tulosten varmistamiseksi.

Valmennamme johtoa ja avainhenkilöitä parantamaan heidän strategisia ja operatiivisia markkinointitaitojaan.

Tavoitteenamme on pitkäaikainen kumppanuus, jossa toimimme strategisena markkinointikumppanina ja tarjoamme jatkuvaa neuvontaa ja tukea.

ALOITUSPAKETTI PIENILLE JA KESKISUURILLE YRITYKSILLE

VALUE - START

Riippumatta siitä, mietitkö kuinka tavoittaa uusia asiakkaita uusilla markkinointiviesteillä vai mietitkö yrityksen visiota ja strategiaa, sinun tulee aloittaa kysymällä itseltäsi kysymys "keitä me olemme ja mitä edustamme". Tämän jälkeen voit työstää paremmin yrityksen strategiaa ja markkinointia. 

Autamme sinua ja yritystäsi luomaan yleiskuvan yrityksen nykyisestä asemasta markkinoinnissa ja viestinnässä sekä siitä, miten yritys on määritellyt tarkoituksensa ja arvonsa sekä arvolupaukset, KSP:t ja ydinviestit. Tämän jälkeen sinulla on paremmat edellytykset edetä markkinointi- tai strategiaprosessissasi. 

Luo itsetietoisuutta yrityksessä Business PT:n Value-start -palvelulla!

990 € 

(+ alv 24%) + matkakustannukset

Business Growth BusinessPT

Business PT on osa AITA Group Oy Ab:ta ja sillä on laaja yrityskonsulttien ja nuorempien konsulttien verkosto, joka on valmis tukemaan sinua matkasi jokaisessa vaiheessa. Räätälöidyt konsultointipalvelumme ovat avain yrityksesi menestyksekkään ja kannattavan tulevaisuuden luomiseen.

Ota yhteyttä jo tänään keskustellaksesi kuinka voimme räätälöidä tarpeitasi ja tavoitteitasi vastaavan strategisen kehityksen.

fiFI