Digitaalinen markkinointi

Optimoi läsnäolosi verkossa Business PT:n räätälöidyillä digitaalisen markkinoinnin palveluilla. Hyödynnä uusinta teknologiaa ja markkinointistrategioita.

Business PT:n digitaalisen markkinoinnin asiantuntemus – räätälöityjä ratkaisuja yrityksellesi!

Miten kommunikoida asiakassegmenttini kanssa sosiaalisessa mediassa, mitä markkinointikanavia minun tulee käyttää, mitä sisältöä asiakkaani haluavat nähdä ja miten yhdistän myyntikampanjat digitaaliseen markkinointiin?

Uusien tapojen omaksuminen yrityksen digitaaliseen markkinointiin on nykyään asia, jonka pitäisi olla jokaisessa yrityksessä - isossa ja pienessä. Digitaalisiin työskentelytapoihin keskittyminen voi auttaa sinua kasvattamaan asiakaskuntaasi ja tehostamaan työtäsi.

Yhteys yrityksen myyntiin on äärimmäisen tärkeä ja keino tehostaa myyntiprosesseja ja alentaa asiakashankintakohtaisia kustannuksia. Markkinoinnin ja myynnin automatisoinnin välinen yhteys voidaan nykyään tehdä useimmilla alustoilla.

Business PT on luotettava kumppanisi, joka maksimoi digitaalisen läsnäolosi. Kattavan digitaalisen markkinoinnin palveluvalikoimamme avulla autamme yrityksiä saavuttamaan digitaalisen muuntamisen tavoitteensa.

digitaalisen markkinoinnin prosessi:

Peruspaketti, jossa arvioimme nykyisen digitaalisen markkina- ja asiakasläsnäolosi sekä toimitamme raportin kehityssuosituksineen.

Kehitämme räätälöidyn digimarkkinoinnin strategian tavoitteiden, kohderyhmäanalyysien ja kanavavalinnan kera. Varmistamme myös yhteyden yrityksen myynnin johtamiseen ja seurantaan

Autamme sinua huolehtimaan digitaalisten markkinointikampanjoiden suunnittelusta, luomisesta ja toteutuksesta, mukaan lukien sosiaalisen median sisällöntuotanto, mainonta, hakukoneoptimointi sekä sähköpostimarkkinointi ja automaatio. 

Tarjoamme jatkuvaa seurantaa, analysointia ja kampanjoiden optimointia parhaan tuloksen varmistamiseksi.

Valmennamme ja sparraamme yrityksen johtoa ja avainhenkilöitä parantamaan heidän digimarkkinoinnin taitojaan - sekä strategisesti että operatiivisesti.

ALOITUSPAKETTI PIENILLE JA KESKISUURILLE YRITYKSILLE

DIGITAALINEN MARKKINASUUNNITELMA

Jos työskentelet satunnaisesti tai ilman vuosittaista markkinointi- ja myyntitoimenpiteiden suunnittelua ja seurantaa, on erittäin suositeltavaa, että luot yhdessä Business PT:n kanssa rakenteen ja järjestelmän digitaaliseen markkinointiisi.

Tarjoamme perusanalyysin yrityksesi markkinatavoitteista ja nykyisestä markkinastrategiasta. Käymme yhdessä läpi olemassa olevat markkinointikanavasi, työtavat ja yrityksesi resurssit markkinoinnissa ja myynnissä. Tunnistamme vahvuudet ja heikkoudet luodaksemme strategisen suunnitelman, joka paitsi lisää digitaalista markkinaläsnäoloasi, myös tuottaa konkreettisia myyntituloksia.

Paremmin suunnittelemalla, systematisoimalla ja optimoimalla yrityksen digitaalista markkinointia saat paremman käsityksen yrityksen kokonaismarkkinointi- ja myyntipotentiaalista. Jos sinulla on suunnitelma, on myös helpompi valita, mitkä markkinointi- ja mainosostot kannattaa tehdä. 

Yhteys myyntiin on erittäin tärkeä osa digitaalisen markkinoinnin perustana olevaa ekosysteemiä. Tavoitteena on minimoida myyjiesi kylmäpuhelujen prosenttiosuus tehokkaan digitaalisen myynnin seurannan avulla.

Hanki tiukka ote digitaalisesta markkinoinnistasi ja myynnin seurannasta digitaalisen markkinointisuunnitelmamme avulla!

1290 € 

(+ alv 24%) + matkakustannukset

GOOGLE & SOME-CHECK

Oletko epävarma, onko verkkosivustosi optimoitu Google-hauille tai millaisen käyttäjäkokemuksen potentiaalinen asiakas saa ensimmäisellä vierailullaan? Miten työskentelet sivujesi sekä markkinoinnin ja myynnin kanssa sosiaalisessa mediassa yrityksessäsi? Oletko miettinyt, työskenteletkö oikealla tavalla, oikeissa kanavissa ja oikeiden kohderyhmien kanssa?

Ennen kuin tilaat verkkosivustosi täydellisen uudistamisen, voi olla kannattavaa ensin tehdä analyysi ja nähdä, mitä todella tarvitsee kehittää. Tarkistamme verkkosivustosi varmistaaksemme, että tulevaisuudessa se ei vain näytä hyvältä, vaan myös sijoittuu korkealle hakukoneissa. Teemme avainsana-analyysin avainsanoista, joita tulisi käyttää maksullisissa ja orgaanisissa Google-hauissa päätuotteidesi ja asiakassegmenttien perusteella.

Systematisoimalla ja optimoimalla yrityksen mainontaa ja sisältöä sosiaalisessa mediassa voit alentaa kustannuksia uutta asiakashankintaa kohti. Ennen kuin alat työskennellä maksettujen mainosten kanssa, varmistamme, että alustat ovat synkronoituja verkkosivuston ja muiden markkinoinnissa ja myynnissä käyttämiesi liiketoimintatyökalujen kanssa. Analysoimme tarpeitasi digitaaliseen läsnäoloon sosiaalisessa mediassa tuotteesi ja asiakassegmenttejäsi silmällä pitäen. Lopuksi - onko sinulla resursseja aktiivisen kampanjan toteuttamiseen? 

Ota ensimmäinen askel maksimoidaksesi digitaalisen läsnäolosi Google- ja SoMe-Checkin avulla!

990 € 

(+ alv 24%) + matkakustannukset

SOME - KALENTERI

Eikö yrityksesi ole vielä avannut sosiaalisen median valtaa strategisella tavalla? Älä missaa mahdollisuutta viedä läsnäolosi uudelle tasolle Some-kalenterimme avulla!

Some-kalenteri ei ole mikä tahansa tavallinen kalenteri – se on avaimesi organisoituun ja tehokkaaseen sosiaalisen median läsnäoloon, joka korostaa yritystäsi oikealla tavalla. Kohtuuhintaan autamme sinua aloittamaan työkalun käytön, joka määrittelee uudelleen yrityksesi sitoutumisen sosiaalisiin alustoihin ja houkuttelee uusia seuraajia.

Tule kiinnostavammaksi yritykseksi sosiaalisessa mediassa SoMe-kalenterimme avulla!

990 € 

(+ alv 24%) + matkakustannukset

SOME - HOITO

Varmistaaksemme, että saat kaiken irti SoMe-kalenterin sisällön suunnittelusta tai sponsoroiduista postauksista ja maksetuista mainoksista, tarjoamme seurantakonsultointipalvelun, jossa autamme sinua kuukausittain analysoimaan ja optimoimaan sosiaalisen median sisältöäsi.

Ota yrityksesi sosiaalisen median strategia haltuun ja tilaa digitaalisen markkinoinnin palvelumme tai SoMe-Hoito tänään ja luodaan yhdessä onnistunut digitaalinen läsnäolo ja lisää myyntiä yrityksellesi!

Luo tehokkaita julkaisuja ja maksettuja mainoksia SoMe-hoidomme avulla!

alk. 190 € /kk

(+ alv 24%) 

Business Growth BusinessPT

Business PT on osa AITA Group Oy Ab:ta ja sillä on laaja yrityskonsulttien ja nuorempien konsulttien verkosto, joka on valmis tukemaan sinua matkasi jokaisessa vaiheessa. Räätälöidyt konsultointipalvelumme ovat avain yrityksesi menestyksekkään ja kannattavan tulevaisuuden luomiseen.

Ota yhteyttä jo tänään keskustellaksesi kuinka voimme räätälöidä tarpeitasi ja tavoitteitasi vastaavan strategisen kehityksen.

fiFI