Business PT

Henkilökohtainen Business Coach kasvuyritykselle, startup- ja pk-yrityksille. 

Supporting Your Vision

Visio

Henkilökohtainen valmentajasi yrityksen elinkaaren ajan - käynnistyksestä vakiintuneeseen kasvuyritykseen 

Missio

Autamme yritystä arvioimaan, analysoimaan, käynnistämään ja toteuttamaan uusia tapoja työskennellä eri johtamis- ja liiketoimintaprosessien kanssa. Tavoitteenamme on tukea johtoa muutosprosesseissa ja että asianmukaisten kehitysalueiden asiantuntemus otetaan käyttöön yrityksessä toimeksiannon jälkeen.

Tarkoitus

Yrityskonsulttina minulla on laaja kokemus liiketoiminnan kehittämis- ja johtamisprosesseista. Tämä tietopohja haluan jakaa yritysten kanssa ja luoda kasvua ja vaurautta erityisesti aloittaville yrityksille ja pk -yrityksille.

Liiketoiminnan henkilökohtainen valmentaja

André Österholm

Yrittäjyys on seurannut André Österholmin elämän eri jaksoja. Viime vuoden koronapandemian aiheuttamien mullistusten aikana vahvistui tunne, että on aika investoida 100% omaan konsulttiyritykseen. ”Tämä prosessi alkoi tosissaan eräänä kauniina loppukesän iltana elokuussa 2020 Farosissa Vaasassa, kun kävimme hyvän keskustelun Hanken & SSE: n toimitusjohtajan kanssa ajatuksistani lopettaa tehtäväni Hanken & SSE:n johtajana Vaasassa. Nyt olenmme täällä ja olen ollut kokopäiväinen yrittäjä toukokuusta 2021 lähtien. Yritykseni perustettiin itse asiassa jo vuonna 1996 André Österholm Consultingina, mutta nyt se toimii nimellä Business PT, jonka pääasiallinen toimintakenttä on liiketoiminnan konsultointi, Business Coaching ja liiketoimintaprosessien tuki. Koulutuspalveluja tarjotaan edelleen yhteistyössä Hanken & SSE:n kanssa.

André on aiemmin toiminut liike-, rahoitus- ja kehitysorganisaatioissa sekä johtamiskoulutuksessa, jossa hän on pysynyt luomaan syvän ja laajan tietämyksen liiketoiminnan ja osaamisen kehittämisestä, johtamiskysymyksistä, rahoituksesta, startup -yrityksistä ja innovaatioiden kehittämisestä.

André Österholm

Autamme

yritystä arvioimaan, analysoimaan, käynnistämään ja toteuttamaan
uusia tapoja työskennellä eri johtamis- ja liiketoimintaprosessien kanssa.

Tavoitteenamme

 on tukea johtoa muutosprosesseissa ja että osaaminen
eri kehitysalueilla jää osaksi yrityksen liiketoimintaa toimeksiannon suorittamisen jälkeen.
Työskentelemme pääasiassa start-up- ja pk-yritysten kanssa tavoitteenaan luoda kasvuyrityksiä.

Business PT:n vahvuudet

01.

Laaja liiketoimintaosaaminen

Vuosien aikana Business PT on konsultoinut ja valmentanut satoja yrityksiä löytääkseen liiketoiminnan kehittämispotentiaalin ja löytääkseen juuri sellaiset kehitystoimenpiteet, jotka luovat kasvua, tuottavuutta ja kannattavuutta.

02.

Digitaalista markkinointia ja myyntiä

Digitaalisen markkinoinnin ja viestinnän yhdistäminen henkilökohtaiseen myyntiin ja liidien hallintaan merkitsee yrityksille suuria mahdollisuuksia työskennellä järjestelmällisemmin ja tuottavammin.

03.

KASVUYRITYKSET

Vi kan genom våra arbetssätt se de flaskhalsar och affärsprocesser som behöver utvecklas i ert tillväxtföretag för att uppnå full potential. Ägare och ledning spelar en viktig roll i att ställa målsättningar och resursera för genomförandet.

04.

Innovaatio

Olemme analysoineet ja arvioineet liike- ja henkilökohtaisia ideoita vuosikymmenien ajan ja tiedämme, mitä tarvitaan hyvän alun saamiseksi markkinoilla uudelle innovaatiolle.

05.

Konsepti ja tuotteistaminen

Jotta saataisiin parempi vaikutus markkinoihin ja eri asiakassegmentteihin, saattaa olla tarkoituksenmukaista rakentaa kokonaisvaltaisia konsepteja tai tuotteistaa palveluita

06.

Strategia ja liiketoiminnan suunnittelu

Riippumatta teollisuudenalasta ja yrityksestä, markkinoilla on mahdollisuuksia niin kauan kuin löydät määrätietoisen tavan työskennellä asetettujen tavoitteiden ja visioiden puolesta. Voimme tukea yritystäsi tässä prosessissa.

Sanottuna Business PT:stä

Vuosien varrella André on konsultoinut ja valmentanut satoja yrityksiä löytääkseen liiketoiminnan kehittämispotentiaalin ja löytääkseen juuri sellaiset kehitystoimenpiteet, jotka luovat kasvua, tuottavuutta ja kannattavuutta.
André on aiemmin toiminut liike-, rahoitus- ja kehitysorganisaatioissa sekä johtamiskoulutuksessa, jossa hän on pysynyt luomaan syvän ja laajan tietämyksen liiketoiminnan ja osaamisen kehittämisestä, johtamiskysymyksistä, rahoituksesta, startup- ja kasvuyrityksistä sekä innovaatioiden kehittämisestä.
André was always very professional and very appreciated both amongst colleagues as well as customers. André's strengths, in my mind, lie within business analysis, business development and networking. I would highly recommend André for any future positions and wish him the best of luck in his endeavours
//ENTINEN KOLLEEGA
”André omistaa loistavan kyvyn auttaa yritystä kehittämään liiketoimintasuunnitelman ja valmentamaan menestystarinan!”
// YHTEISTYÖKUMPPANI
fiFI