Kehitysmatkasi alkaa tästä!

Ota yhteyttä, jos tarvitset konsultin, valmentajan tai sparrauskumppanin kehittämään yritystäsi, ideaasi tai yritysjohtoasi. Voimme tulla sisään myös lisäresurssina ja hoitaa yrityksen toimintaa tietyn ajan. Business PT:n yhteystiedot sivun alalaidassa!

Yrityksen henkilökohtainen valmentaja

André Österholm

Konsultti, Coach ja resurssi

BusinessPT yrityksesi kehittämiseen ja kasvun suunnitteluun!

Jos sinulla on idea uudesta tuotteesta tai palvelusta, jos mietit parasta tapaa kehittää yritystäsi edelleen ja resursseja kehittämiseen tai jos tarvitset sparrausta yrityksesi johtamiseen. Työskentelemme erityyppisten konsultointivalmennusten ja resurssitoimeksiantojen parissa erilaisissa johtamis- ja liiketoiminnan kehittämiskysymyksissä. Voit nähdä esimerkkejä palveluista, joiden kanssa työskentelemme TÄLLÄ sivulla. Näihin palveluihin voit myös saada rahoitusta tai tukea eri rahoituslaitoksilta. Voimme katsoa sinun erityistarpeesi ja millaisia ​​rahoitus- ja tukimuotoja on olemassa yrityksen liiketoiminnan ja henkilöstön osaamisen kehittämiseen.

- Ota yhteyttä, niin katsotaan, miten voimme viedä asian eteenpäin konkreettisiin kehitystoimenpiteisiin. Alla yhteystiedot ja lomakkeet tiedusteluihin.

André Österholm
André Österholm | BusinessPT

Tiedustelut / tarjouspyyntö

Yhteystiedot

OSOITE

Forsnerintie 19, 65280 VAASA SUOMI

Y-TUNNUS:

3320273-3

SOITA

+358 50 3626 746

SÄHKÖPOSTI

info@businesspt.fi

fiFI