Kasvua liiketoiminnan kehittämisen kautta

Autamme yritystäsi luomaan kasvua analysoimalla ja kehittämällä liiketoimintaa. Liiketoimintaa analysoimalla voidaan toteuttaa oikea liiketoiminnan kehittäminen, oikea strategia ja uudet johtamismallit kannattavan kasvun luomiseksi. Jos tarvitset sparrausta strategiatyöhön, voimme aloittaa siitä. Yrityskonsultoinnin, yritysvalmennuksen, koulutuksen ja liiketoiminnan resursoinnin avulla autamme ja tuemme sinua kehityksen suunnittelussa ja muutosprosessissa. 

"Supporting Your Vision"

Supporting Your Vision!

Business PT auttaa yrityksesi luomaan kannattavaa kasvua keskittymällä oikeantyyppiseen liiketoiminnan kehittämiseen juuri sinun tarpeeseen. Konsultointi-, valmennus- ja resurssipalveluidemme avulla autamme sinua saavuttamaan visiosi sekä johtamis- ja liiketoimintatavoitteesi. Olemme jakaneet palvelumme seuraaviin kategorioihin: 

KONSULTOINTI

Silloin kun omistajana tai johtajana tarvitset konkreettista apua koko yrityksen tai tiettyjen liiketoimintaprosessien kehittämiseen.

AVAINHENKILÖ

Silloin kun tarvitset apua ja resursseja liiketoimintaprosessin tai tietyn tehtävän hoitamisessa

COACHING

Kun omistajana tai johtajana haluat ohjausta jotta voit johtaa yrityksesi seuraavalle tasolle

KOULUTUSOHJELMAT

Kun yrityksessä on tarvetta arvioida osaamisen kehittämistarvetta ja järjestää asianmukainen koulutus johdolle, avainhenkilöille ja henkilöstölle.

Pk-yrittäjänä voit hakea tukea konsulttipalvelumme hintaan.

Yritysten kehittämispalvelut

Business PT tekee yhteistyötä Suomen ELY-keskusten kanssa ja tarjoaa yhdessä neuvonta- ja valmennuspalveluja yritysten johtamis- ja liiketoimintaprosessien analysointiin ja kehittämiseen.
Painopiste voi olla laaja, joka koskee yrityksen elinkaaren eri vaiheisiin aina liikeidean arvioinnista kasvuun ja kansainvälistymiseen.

ELY-keskukset myöntävät tukea pk-yrityksille enintään 5 päiväksi neuvottelutapausta kohden ja enintään 15 päivää yritystä kohden kolmen vuoden ajan.

Business Growth BusinessPT

Milloin Business PT tarvitaan?

Business PT: llä on laaja tietämys eri liiketoiminta-alueilta. Missä vaiheessa yrityksesi on? Yhdessä löydämme räätälöidyn ratkaisun, joka vie yrityksesi seuraavalle tasolle -> Kasvua analyysin ja liiketoiminnan kehittämisen kautta

Pienen kasvavan yrityksen johto, jonka on kehitettävä useita sisäisiä liiketoimintaprosesseja hallitakseen paremmin yrityksen kehitystä.

Yritys jolla on liike. tai tuoteideaa ja tarvitsee apua start-up vaiheessa analysoimaan elinkelpoisuutta ja tarkastelemaan erilaisia ​​toimenpiteitä ja kasvumalleja yritykselle.

Yritys, joka tarvitsee apua yrityksen ja sen tuotteiden ja palveluiden markkinoinnin jäsentämiseen.

Yritys, joka tarvitsee suurempaa vaikutusta ja tulosta myynnissä

Yritys, joka haluaa tehostaa myynti-, markkinointi-, tuotanto- ja ostoprosessejaan uusien digitaalisten alustojen ja teknologioiden avulla.

Yrityksen johto, joka kokee, ettei heillä suunnitelmaa miten viedä yritystä eteenpäin, millainen omistajastrategia heillä on, miltä markkinat näyttävät, mikä on yrityksen strategia ja miten resursoimme kehitystä?

Hieman suuremman yrityksen henkilöstövastaavat, jotka haluavat apua osaamisen kehittämistarpeiden analysoinnissa, kehityssuunnitelman luomisessa

Yritys, joka tarvitsee sopivia rahoitusratkaisuja voidakseen kehittyä eteenpäin markkinoilla

Yritys, jossa tuntuu aina olevan kiire ja aika menee tulipalojen sammuttamiseen

Tyytyväiset asiakkaamme!

fiFI