Kasvua liiketoiminnan kehittämisen kautta

Näemme mahdollisuudet yrityksesi kasvussa! Analyysin ja liiketoiminnan kehittämisen avulla luomme sinulle oikeat edellytykset saavuttaa tavoitteesi. Voimme olla konsulttisi, valmentajasi ja resurssisi luomassa muutosta, jota tarvitset visiosi ja tavoitteidesi saavuttamiseksi.  

"Supporting Your Vision"

Supporting Your Vision!

BusinessPT auttaa sinua ja yritystäsi saavuttamaan visiosi ja tavoitteesi keskittymällä ainutlaatuiseen tilanteeseesi sopivaan liiketoiminnan kehittämiseen. Työskentelemme pääasiassa konsulttipalveluiden, mutta myös Business Coachingin, henkilöstöresurssoinnin ja koulutusohjelmien parissa. Olemme jakaneet palvelumme seuraaviin luokkiin: 

STRATEGIA

TALOUS & KANNATTAVUUS

MARKKINOINTI & VIESTINTÄ

DIGITAALINEN MARKKINOINTI

START-UP

ALOITUSPAKETTI PIENILLE JA KESKISUURILLE YRITYKSILLE

Aloita yhdellä aloituspaketeistamme

STRATEGIA - START

Ajattelitpa sitten yrityksen nykytilannetta ja tulevaisuutta, strategisia kysymyksiä, kasvua tai markkinoita, Business PT:n Strategia START -paketti on suositeltavaa aloittaaksesi kehitystyön. 

Supporting Your Vision

990 € 

(+ alv 24%) + matkakustannukset

CRM-START

Genom att implementera rätt CRM-verktyg kan du optimera din verksamhet och öka effektiviteten. CRM-Start är nyckeln till att komma i gång med företagets CRM-arbete och maximera försäljningen, förbättra kundrelationerna och öka lönsamheten.

990 € 

(+ alv 24%) + matkakustannukset

FINANS-START

Tuote "RahoitusStartti" on suunniteltu tukemaan pieniä ja keskisuuria yrityksiä (pk-yrityksiä) tarjoamalla asiantuntemusta pääoman hankinnassa, rahoitusvaihtoehdoissa ja toimintatuessa. 

990 € 

(+ alv 24%) + matkakustannukset

Pk-yrittäjänä voit hakea rahoitusta ja tukea yrityksesi kehittämiseen ja investointeihin!

Tuki liiketoiminnan kehittämiseen

Pk-yrityksillä on hyvät mahdollisuudet saada tukea investointeihin ja liiketoiminnan kehittämiseen, jotka luovat kasvuedellytykset liiketoiminnalle. 
Painopiste voi olla laaja, joka koskee yrityksen elinkaaren eri vaiheisiin aina liikeidean arvioinnista kasvuun ja kansainvälistymiseen.

Olemme listanneet joitain erilaisia ​​pk-yritysten käytettävissä olevia mahdollisuuksia. Ota yhteyttä, jos haluat tietää lisää tai tarvitset apua projektiisi! 

Business Growth BusinessPT

Milloin Business PT tarvitaan?

Business PT: llä on laaja tietämys eri liiketoiminta-alueilta. Missä vaiheessa yrityksesi on? Yhdessä löydämme räätälöidyn ratkaisun, joka vie yrityksesi seuraavalle tasolle -> Kasvua analyysin ja liiketoiminnan kehittämisen kautta

Pienen kasvavan yrityksen johto, jonka on kehitettävä useita sisäisiä liiketoimintaprosesseja hallitakseen paremmin yrityksen kehitystä.

Yritys jolla on liike. tai tuoteideaa ja tarvitsee apua start-up vaiheessa analysoimaan elinkelpoisuutta ja tarkastelemaan erilaisia ​​toimenpiteitä ja kasvumalleja yritykselle.

Yritys, joka tarvitsee apua yrityksen ja sen tuotteiden ja palveluiden markkinoinnin jäsentämiseen.

Yritys, joka tarvitsee suurempaa vaikutusta ja tulosta myynnissä

Yritys, joka haluaa tehostaa myynti-, markkinointi-, tuotanto- ja ostoprosessejaan uusien digitaalisten alustojen ja teknologioiden avulla.

Yrityksen johto, joka kokee, ettei heillä suunnitelmaa miten viedä yritystä eteenpäin, millainen omistajastrategia heillä on, miltä markkinat näyttävät, mikä on yrityksen strategia ja miten resursoimme kehitystä?

Henkilöstövastaavat, jotka haluavat apua osaamisen kehittämistarpeiden analysointiin ja henkilöstön sisäisten kehitysohjelmien luomiseen.

Yritys, joka tarvitsee sopivia rahoitusratkaisuja voidakseen kehittyä eteenpäin markkinoilla

Yritys, jossa tuntuu aina olevan kiire ja aika menee tulipalojen sammuttamiseen

Toimimme näin:

KONSULTOINTI

Silloin kun omistajana tai johtajana tarvitset konkreettista apua koko yrityksen tai tiettyjen liiketoimintaprosessien kehittämiseen.

AVAINHENKILÖ

Silloin kun tarvitset apua ja resursseja liiketoimintaprosessin tai tietyn tehtävän hoitamisessa

COACHING

Kun omistajana tai johtajana haluat ohjausta jotta voit johtaa yrityksesi seuraavalle tasolle

KOULUTUSOHJELMAT

Kun yrityksessä on tarvetta arvioida osaamisen kehittämistarvetta ja järjestää asianmukainen koulutus johdolle, avainhenkilöille ja henkilöstölle.

fiFI