Digital marknadsföring

Optimera din online närvaro med Business PT’s skräddarsydda tjänster inom digital marknadsföring. Dra nytta av den senaste teknologin och marknadsföringsstrategier.

Expertis inom digital marknadsföring från Business PT - Skräddarsydda Lösningar för Ditt Företag!

Hur kommunicera med mina kundsegment på sociala medier, vilka marknadsföringskanaler ska jag använda, vilket innehåll vill mina kunder se och hur kopplar jag säljkampanjer till den digitala marknadsföringen?

Att ta i bruk nya sätt att marknadsföra företaget digitalt är idag en sak som borde finnas i varje företag – stora och små. Att fokusera på digitala arbetssätt och marknadsföringsautomation kan hjälpa dig att öka din kundbas och effektivera ditt arbete.

Kopplingen till företagets försäljning är av största vikt och ett sätt att effektivera försäljningsprocesserna och minska kostnaden per kundanskaffning. Kopplingen mellan Marketing & Sales automation kan idag göras på de flesta plattformar.

Business PT är din pålitliga partner för att maximera din digitala närvaro. Med vårt omfattande utbud av digitala marknadsföringstjänster, hjälper vi företag att nå sina digitala konverteringsmål.

processen inom digital marknadsföring:

Ett grundläggande paket där vi utvärderar din nuvarande digitala marknads- och kundnärvaro och ger en rapport med utvecklingsrekommendationer.

Vi utvecklar en skräddarsydd digital marknadsföringsstrategi med mål, målgruppsanalyser och kanalval. Vi säkerställer också kopplingen till företagets säljledning och -uppföljning

Vi hjälper dig att ta hand om planering, skapande och genomförande av digitala marknadsföringskampanjer inklusive innehållsproduktion i sociala medier, annonsering, sökmotoroptimering och e-postmarknadsföring samt automation. 

Vi erbjuder kontinuerlig övervakning, analys och optimering av kampanjer för att säkerställa bästa resultat.

Vi coachar och sparrar företagets ledning och nyckelpersoner för att förbättra deras digitala marknadsföringskompetens – både strategiskt och operativt.

STARTPAKET FÖR SMÅ- OCH MEDELSTORA FÖRETAG

DIGITAL MARKNADSPLAN

Jobbar du sporadiskt eller utan en årlig planering och uppföljning av dina marknadsförings- och säljåtgärder så rekommenderas starkt att ni tillsammans med Business PT skapar en struktur och systematik i er digitala marknadsföring.

Vi erbjuder en grundläggande analys av ditt företags marknadsmålsättningar och nuvarande marknadsstrategi. Vi går tillsammans igenom dina befintliga marknadsföringskanaler, arbetsmetoder och företagets resurser inom marknadsföring och försäljning. Vi identifierar styrkor och svagheter för att skapa en strategisk plan som inte bara ökar din digitala marknadsnärvaro utan också genererar konkreta säljresultat.

Genom att bättre planera, systematisera och optimera företagets digitala marknadsföring får du ett bättre grepp om företagets helhetsmarknadsföring och försäljningspotential. Har ni en fastslagen plan är det också lättare att välja vilka marknadsförings- och reklaminköp som bör göras. 

Kopplingen till försäljningen är en mycket viktig del i ekosystemet kring den digitala marknadsföringen som grund. Målsättningen är att  minimera andelen kalla samtal för era försäljare via en effektiv digital säljuppföljning.

Ta ett fast grepp om din digitala marknadsföring och säljuppföljning med vår Digitala marknadsföringsplan!

1290 € 

(+ moms 24%) + resekostnader

GOOGLE & SOME-CHECK

Är du osäker om din hemsida är optimerad för Google-sökningar eller vilken användarupplevelse en potentiell kund får vid första besöket? Hur jobbar du med dina sidor och din marknadsföring och försäljning i Sociala medier i ditt företag? Har du funderat på om ni jobbar på rätt sätt, i rätta kanaler och mot rätta målgrupper?

Innan du beställer en fullständig ombyggnad av din hemsida kan det lönas att först göra en analys och se vad som verkligen behöver utvecklas. Vi granskar din hemsida för att säkerställa att den i framtiden inte bara ser fantastisk ut utan också rankar högt på sökmotorer. Vi gör en sökordsanalys på nyckelord som bör användas i betalda och organiska Google-sökningar baserat på dina huvudprodukter och kundsegment.

Genom att systematisera och optimera företagets annonsering och innehåll i sociala medier kan ni minska kostnaden per ny kundanskaffning. Före ni börjar jobba med betalda annonser ser vi till att plattformerna är synkade med hemsidan och övriga affärsverktyg ni använder inom marknadsföring och försäljning.  Vi analyserar ert behov av digital närvaro i sociala medier med tanke på era produkter och kundsegment. Slutligen – har ni resurser att genomföra en aktiv kampanj? 

Ta första steget för att Maximera din Digitala Närvaro med Vår Google och SoMe-check!

990 € 

(+ moms 24%) + resekostnader

SOME - KALENDER

Har ditt företag ännu inte låst upp kraften i sociala medier på ett strategiskt sätt? Missa inte chansen att ta din närvaro till nästa nivå med vår Some-kalender!

Some-kalendern är inte bara en vanlig kalender – den är din nyckel till en organiserad och effektiv social medienärvaro som framhäver ditt företag på rätt sätt. Mot en överkomlig kostnad hjälper vi dig att börja använda ett verktyg som omdefinierar hur ditt företag engagerar sig på sociala plattformar och attraherar nya följare.

Bli ett intressantare företag i sociala medier med hjälp av vår SoMe-kalender!

990 € 

(+ moms 24%) + resekostnader

SOME-VÅRD

För att säkerställa att du får ut det mesta av din innehållsplanering i Some-kalendern eller sponsrade inlägg och betalda annonser erbjuder vi en uppföljande konsultationstjänst där vi hjälper dig att månatligen analysera och optimera ditt innehåll i sociala medier.

Ta kontroll över ditt företags sociala mediestrategi och beställ våra digitala marknadsföringstjänster eller SoMe-vård redan idag och låt oss tillsammans skapa en framgångsrik digital närvaro och mera försäljning för ditt företag!

Skapa högpresterande inlägg och betalda annonser med hjälp av vår SoMe-vård!

fr. 190 € /mån.

(+ moms 24%) 

Business Growth BusinessPT

Business PT är en del av AITA Group Oy Ab och har ett omfattande nätverk av affärskonsulter och juniorkonsulter som är redo att stödja dig i varje steg av din resa. Våra skräddarsydda konsulttjänster är nyckeln till att forma en framgångsrik och lönsam framtid för ditt företag.

Kontakta oss idag för att diskutera hur vi kan skräddarsy en strategisk utveckling som passar just dina behov och mål.

sv_SESE