Start-up ja innovaatio

Liikeideasta Start-upin aloittamiseen

Tie menestykseen alkaa oikeista askeleista. Voimme auttaa sinua ottamaan oikeat askeleet oikeassa järjestyksessä sekä arvioimaan ja toteuttamaan liiketoiminta- ja tuoteideasi markkinainnovaatioiksi. Kokemuksemme ja laajan asiantuntemuksemme avulla autamme sinua saavuttamaan täyden potentiaalisi ja autamme sinua tekemään oikeita päätöksiä menestyäksesi markkinoilla.

Tarjoamme eritasoisia palveluita kaupallistamis- ja käynnistysvaiheessa oleville yrityksille. Voit olla myös yksityinen henkilö, joka harkitsee oman yrityksen perustamista tai liiketoiminta- tai tuoteidean kehittämistä. Halutessasi allekirjoitamme tietysti salassapitosopimuksen ennen aloittamista.

START-UP KONSULTOINTI SISÄLTÄÄ SEURAAVAT VAIHEET:

Peruspaketti, jossa autamme sinua yrittäjänä vahvistamaan liikeideasi ja arvioimaan sen markkinapotentiaalia. Tässä vaiheessa tarkastellaan myös kilpailutilannetta, hinnoittelua ja kasvupotentiaalia.

Autamme sinua ja uutta yritystäsi hakemaan rahoitusta ja tukea erilaisiin kehitysvaiheisiin ja analyyseihin, jotka kannattaa tehdä kehitystavoitteistasi riippuen. Voit myös saada tukea Business PT:n konsultointipalveluihin (katso Kehittämistuki) Kehittämistuki)

Kehitämme visuaalista identiteettiäsi ja äänensävyäsi. Varmistamme, että ydinviestisi on esillä markkinointiviestinnässäsi ja vakuuttavissa esittelyissäsi mahdollisille sijoittajille.

Luodaan aloittaville yrityksille liiketoimintasuunnitelma ja strategia, joka sisältää visio, tavoitteet, taloudelliset tiedot, ydinviestin, kohderyhmät ja markkinointistrategian.

Autamme sinua resursoimaan verkkoalustan rakentamiseen näkyvyyden ja tavoittavuuden lisäämiseksi, mukaan lukien verkkosivuston ja sosiaalisen median.

Apua tuotekehityksessä ja -suunnittelussa, mukaan lukien prototyypit ja MVP (Minimum Viable Product) -suunnittelu.

Luo ja toteuta digitaalisia markkinointikampanjoita liidien luomiseksi ja kasvun nopeuttamiseksi. Luo systemaattisia prosesseja myyntiin ja liidien hallintaan

Helpota kasvua, markkinointia ja skaalausstrategioita, jotka auttavat yrityksiä laajentumaan ja lisäämään tuloja.

Pitkäaikainen yhteistyö, jossa toimimme strategisena kumppanina ja valmentajana auttamaan startup-yrityksiä hallitsemaan yrityksen elinkaaren eri vaiheita.

ALOITUSPAKETTI PIENILLE JA KESKISUURILLE YRITYKSILLE

IBUSINESS-START

Riippumatta siitä, mietitkö liikeideaasi, miten saamme kannattavuutta innovaatiomme ympärille, miten tuote tulisi hinnoitella ja myydä tai miten yrityksen kanssa kannattaa aloittaa, Business PT:n IBusinessStart-paketti on suositeltavaa.

Teemme yhden päivän aikana tiivistetyn arvioinnin liikeideastasi, jossa teemme GAP-analyysin sinusta yrittäjänä, liikeideaasi ja markkinapotentiaalista. Selvitämme omistajatahtoa ja tavoitteita yrityksesi tai tulevaisuuden innovaatioiden kanssa. Tässä vaiheessa tarkastellaan myös talous- ja rahoituskysymyksiä sekä kilpailutilannetta, hinnoittelua ja kasvupotentiaalia. Mikäli yhtiön kasvun tukemiseen tarvitaan ulkopuolisia asiantuntijoita, katsomme Advisory Boardin mahdollisuuksia yhtiölle. 

Yrityksesi kehittämiseen tai investointeihin on myös hyvät mahdollisuudet julkiseen rahoitukseen!

iBusiness-konsultoinnin tuloksena yritys saa selkeämmän kuvan siitä, mitä kehittämistoimenpiteitä ja kuinka paljon resursseja tarvitaan hyvän alun varmistamiseksi. IBusiness-Startia voidaan käyttää myös liiketoimintasuunnitelman kehittämisen sparraukseen.

990 € 

(+ alv 24%) + mahdolliset matkakulut

Sanottuna Business PT:stä
Business Growth BusinessPT

Business PT on osa AITA Group Oy Ab:ta ja sillä on laaja yrityskonsulttien ja nuorempien konsulttien verkosto, joka on valmis tukemaan sinua matkasi jokaisessa vaiheessa. Räätälöidyt konsultointipalvelumme ovat avain yrityksesi menestyksekkään ja kannattavan tulevaisuuden luomiseen.

Ota yhteyttä jo tänään keskustellaksesi kuinka voimme räätälöidä tarpeitasi ja tavoitteitasi vastaavan strategisen kehityksen.

fiFI