Talous ja kannattavuus

Löydä menetelmiä, joilla voit optimoida taloutesi ja kannattavuutesi Business PT:n konkreettisten rahoitusstrategioiden ja yritysneuvonnan avulla 

Kumppanisi kannattavuuden ja kasvun kehittämiseen!

Analysoimalla ja arvioimalla yrityksen taloutta ja kannattavuutta voimme auttaa sinua tekemään tietoisia päätöksiä, optimoimaan talousprosessejasi ja luomaan vakaan pohjan kasvulle ja menestykselle. Tämä lisäarvo on erityisen tärkeä pienille yrityksille, joissa resurssit voivat olla rajalliset ja joissa jokaisella taloudellisella päätöksellä on ratkaiseva rooli.

TALOUTEEN JA KANNATTAVUUTEEN PANOSTAVAT KONSULTOINNIT VOIVAT SISÄLTÄÄ SEURAAVAT VAIHEET:

Peruspaketti, jossa teemme yleiskatsauksen yrityksen nykytilanteesta ja tunnistamme kriittiset kehittämiskohteet.

Luo yritykselle räätälöity rahoitussuunnitelma ja budjetti, joka sisältää kustannusanalyysin, asiakassegmentin/tuotekategorian tulosennusteet ja kassavirran suunnittelun.

Tarkastelemme hankinta- ja kustannuspuolta ja autamme sinua tunnistamaan ja toteuttamaan kustannusoptimointistrategioita kannattavuuden ja tehokkuuden parantamiseksi.

Saatteko johtoryhmälle oikeat taloudelliset tiedot – seuraatko oikeata KPI:tä erilaisissa liiketoimintaprosesseissa, joilla on merkitystä yrityksen talouden ja kannattavuuden kannalta?

  • Autamme sinua laatimaan investointi-/rahoitussuunnitelman tarpeidesi mukaan
  • Autamme pääoman etsinnässä ja turvaamisessa eri lähteistä, painopisteenä pääomasijoitukset ja julkiset rahoitusohjelmat.

Business PT pyrkii pitkäaikaiseen yhteistyöhön, jossa toimimme strategisena kumppanina ja tarjoamme jatkuvaa neuvontaa varmistaaksemme taloudellisen kestävyyden pidemmälle aikavälille.

ALOITUSPAKETTI PIENILLE JA KESKISUURILLE YRITYKSILLE

RAHOITUS - STARTTI

Tuote "RahoitusStartti" on suunniteltu tukemaan pieniä ja keskisuuria yrityksiä (pk-yrityksiä) tarjoamalla asiantuntemusta pääoman hankinnassa, rahoitusvaihtoehdoissa ja toimintatuessa. 

Kohderyhmä: Pienet ja keskisuuret yritykset, jotka etsivät ammattiapua pääoman ja julkisen tuen hankinnassa.

Miksi RahoitusStartti? Meidän fokuksella räätälöidyissä ratkaisuissa ja pääomanhankinnan osaamisessa, yrityksesi saa parhaat edellytykset positiiviselle rahoituspäätökselle.

990 € 

(+ alv 24%) + mahdolliset matkakulut

 

 

ALOITUSPAKETTI PIENILLE JA KESKISUURILLE YRITYKSILLE

CBAM-ANALYYSI

Coming soon!

2.990 € 

(+ alv 24%) + mahdolliset matkakulut

 

 

Business Growth BusinessPT

Business PT on osa AITA Group Oy Ab:ta ja sillä on laaja yrityskonsulttien ja nuorempien konsulttien verkosto, joka on valmis tukemaan sinua matkasi jokaisessa vaiheessa. Räätälöidyt konsultointipalvelumme ovat avain yrityksesi menestyksekkään ja kannattavan tulevaisuuden luomiseen.

Ota yhteyttä jo tänään keskustellaksesi kuinka voimme räätälöidä tarpeitasi ja tavoitteitasi vastaavan strategisen kehityksen.

fiFI