Myynti

Liiketoimintakonsultointi myynnin alalla Business PT:n kanssa: Maksimoi kasvusi

Voimme olla kumppanisi myyntiprosessiesi jatkokehityksessä, virtaviivaistamisessa ja optimoinnissa – kaikkea markkina- ja myyntistrategiasta digitaalisiin ratkaisuihin ja konkreettiseen myyntityöhön. Yrityksen myynnin johtamisen ja seurannan systematiikan luominen yhdistettynä digitaalisiin työmenetelmiin keskittymiseen voi auttaa saavuttamaan laajemman asiakaskunnan ja alentamaan asiakashankinnan kustannuksia.

Tykkäämme työskennellä näiden tärkeiden osa-alueiden kanssa tehostaaksemme myyntiä:

Markkinatutkimus ja markkina-analyysi Ymmärrä markkinasi pienimpiä yksityiskohtia myöten. Tarkastelemme markkinoita, analysoimme trendejä ja tarjoamme sinulle oivalluksia, joiden avulla voit tehdä tietoisia päätöksiä.

Markkinastrategia: Luo selkeä tie eteenpäin räätälöidyn ja vankan markkinastrategian avulla. Autamme sinua määrittelemään tavoitteesi ja polun niiden saavuttamiseen.

Myyntitavoitteet ja myyntibudjetti: Aseta realistiset ja mitattavissa olevat myyntitavoitteet. Autamme sinua optimoimaan myyntibudjettisi saavuttaaksesi tavoitteesi tehokkaasti.

Myynnin johtaminen ja myynnin seuranta: Saat myyntitiimisi suoriutumaan korkeimmalla tasolla. Tarjoamme tukea johtamisasioissa ja myyntitoiminnan seurannassa.

Tuotteistaminen ja konseptointi Tee tuotteistasi tai palveluistasi markkinoilla vastustamattomia tuotteistamisen ja innovatiivisten konseptien avulla.

Asiakassegmentointi Segmentoi asiakaskuntasi markkinoinnin ja resurssien kohdentamiseksi. Käytä BCG-matriisia tunnistaaksesi, mihin tuotteisiin kannattaa panostaa.

Buyer Personas: Priorisoi yrityksen resurssit ja luo asiakasprofiileja hahmottamalla Buyer Personas.

Asiakaskannattavuus ja hinnoittelustrategia: Ymmärrä, mitkä asiakkaat ovat kannattavimpia, ja kehitä hinnoittelustrategia, joka lisää voittomarginaaliasi.

CRM – Customer Relationship Management Rakenna vahvoja ja kestäviä asiakassuhteita CRM-osaamisemme avulla. Yhdistä digitaalinen markkinointi liidien hallintaan!

DIGITAALINEN MYYNTIPROSESSI:

Peruspaketti, jossa käymme läpi nykyisen myyntiprosessisi ja annamme parannussuosituksia sisältävän raportin.

Luo räätälöity digitaalinen myyntistrategia, joka sisältää kohderyhmäanalyysin, markkinoinnin ja myynnin automatisoinnin sekä asiakassegmentteihin perustuvat myyntitekniikat ja -toiminnot. Korostamme voimakkaasti markkinoinnin digitaalisen integroinnin merkitystä myynnin johtamiseen.

Ota käyttöön digitaalisia myyntityökaluja ja seurantajärjestelmiä, kuten Chat GPT, CRM, sähköpostimarkkinointi, online-liidien seuranta ja sosiaalinen myynti tehostaaksesi myyntiprosessia.

Valmennamme ja tuemme avainhenkilöitä digitaalisten työkalujen ja myyntitekniikoiden käytössä.

Pyrimme pitkäjänteiseen yhteistyöhön, jossa voimme toimia strategisena kumppanina ja tarjota jatkuvaa neuvontaa ja tukea myynnin, kannattavuuden ja kasvun lisäämiseksi.

ALOITUSPAKETTI PIENILLE JA KESKISUURILLE YRITYKSILLE.

CRM - START

Onko myyntiä mielestäsi syytä kehittää ja optimoida? CRM-Start-palvelumme kautta saat arvokkaan näkemyksen ja päätöksentekoperustan CRM-työkalujen valintaan ja käyttöönottoon yrityksessäsi.

AMMATTIMAINEN MARKKINOINTI- JA MYYNTIANALYYSI:

Jokaisella yrityksellä on yksilölliset myyntitarpeet. CRM-Startilla analysoimme markkinointi- ja myyntitoimintaasi, sisäisiä resurssejasi, yrityksen tuotekategorioita ja asiakassegmenttejä.

OIKEA CRM-TYÖKALU SINULLE:

Oikean CRM-työkalun valitseminen on menestyksen kannalta ratkaisevaa. Poistamme suurimman osan arvauksista ja autamme sinua löytämään CRM-työkalut, jotka sopivat parhaiten yrityksesi ainutlaatuisiin tarpeisiin ja myyntiresursseihin.

OPTIMOI LIIKETOIMINTASI:

Ottamalla käyttöön oikean CRM-työkalun voit optimoida liiketoimintaasi ja lisätä tehokkuutta. CRM-Start on avain yrityksen CRM-työn aloittamiseen ja myynnin maksimoimiseen, sekä asiakassuhteiden että kannattavuuden parantamiseen.

Aloita menestyksekäs myyntimatkasi CRM-Startilla!

990 € 

(+ alv 24%) + matkakustannukset

Business Growth BusinessPT

Business PT on osa AITA Group Oy Ab:ta ja sillä on laaja yrityskonsulttien ja nuorempien konsulttien verkosto, joka on valmis tukemaan sinua matkasi jokaisessa vaiheessa. Räätälöidyt konsultointipalvelumme ovat avain yrityksesi menestyksekkään ja kannattavan tulevaisuuden luomiseen.

Ota yhteyttä jo tänään keskustellaksesi kuinka voimme räätälöidä tarpeitasi ja tavoitteitasi vastaavan strategisen kehityksen.

fiFI