Strategian johtaminen ja strategian kehittäminen

Kumppanisi strategiseen kehitykseen ja kasvuun!

Kehitä liiketoimintaasi edelleen strategiajohtamisen ja strategiakehityksen avulla. Autamme sinua navigoimaan monimutkaisten liiketoimintahaasteiden läpi ja asettamaan selkeät lyhyen ja pitkän aikavälin tavoitteet. Selkeän vision ja strategian kehittäminen yrityksellesi riippuu paljon siitä, kuinka sitoutuneita yrityksen omistajat, johto ja työntekijät ovat työhön ja prosessiin. Prosessin päätyttyä on pitkälti johdosta kiinni, miten yritys saadaan toimimaan asetettujen visioiden ja strategisten tavoitteiden mukaan. Autamme sinua saavuttamaan nämä tavoitteet. 

“Supporting your Vision”

Strategiaprosessi:

Alkuvaihe, jossa saat yleiskuvan yrityksen nykyisestä strategisesta tilanteesta. Näemme, mitä strategisia resursseja ja prosesseja yrityksessä on käytössä, mitkä päätavoitteet omistajilla on ja mitä haasteita on edessä.

Tuemme sinua päätöksenteossa auttamalla strategiatyöhön koskevissa tutkimuksissa, selvityksissä ja analyyseissä koskien markkinoita, kilpailijoita, toimintaympäristöä, trendejä sekä johdon ja henkilöstön osallistumista.

Syventynyt paketti, jossa luomme yrityksellesi räätälöidyn strategisen suunnitelman, joka sisältää vision, tavoitteet, strategiat ja toimintavaiheet.

Autamme ja tuemme sinua suunnittelemasi strategian toteuttamisessa säännöllisillä tapaamisilla, kyselyillä, tuella ja edistymisen seurannalla.

Määritellyn strategian perusteella tarjotaan sinulle ja tiimillesi tukea strategian toteuttamisessa. 

Pitkäaikainen yhteistyö, jossa Business PT toimii strategisena kumppanina ja tarjoaa jatkuvaa neuvontaa ja tukea.

ALOITUSPAKETTI PIENILLE JA KESKISUURILLE YRITYKSILLE.

STRATEGIA - START

Ajattelitpa sitten yrityksen nykytilannetta ja tulevaisuutta, strategisia kysymyksiä, kasvua tai markkinoita, Business PT:n Strategia START -paketti on suositeltavaa aloittaaksesi kehitystyön. 

Strategia-Start on alustava konsultaatiopaketti, jossa saat strategisen yleiskatsauksen ja käsityksen nykyisestä tilanteestasi sekä tärkeimmistä haasteistasi ja tavoitteistasi. Yhteensä yhden päivän aikana teemme perusstrategian yleiskatsauksen GAP-analyysin avulla, jossa luomme yleiskatsauksen nykyisestä tilanteestasi, omistajatahdostasi ja tavoitteistasi. Tunnistamme omistajien ja yrityksen tärkeimmät haasteet tavoitteiden saavuttamiseksi ja lopuksi kokoamme ja teemme yritykselle kompaktin kehityssuunnitelman.

Ota ensimmäinen askel strategisella kehityspolullasi Business PT:n avulla!

1.390 € 

(+ alv 24%) + matkakustannukset

Business Growth BusinessPT

Business PT on osa AITA Group Oy Ab:ta ja sillä on laaja yrityskonsulttien ja nuorempien konsulttien verkosto, joka on valmis tukemaan sinua matkasi jokaisessa vaiheessa. Räätälöidyt konsultointipalvelumme ovat avain yrityksesi menestyksekkään ja kannattavan tulevaisuuden luomiseen.

Ota yhteyttä jo tänään keskustellaksesi kuinka voimme räätälöidä tarpeitasi ja tavoitteitasi vastaavan strategisen kehityksen.

fiFI