Kasvustrategia & Exit

Maksimoi menestyksesi kasvu- ja Exit-strategiamme avulla

Strateginen lähestymistapa on välttämätön, kun yrityksesi valmistelee tulevia kasvumahdollisuuksia ja sujuvaa irtautumista varten. Olemme Business PT:ssä omistautuneet auttamaan yrityksiä luomaan hallittavaa ja kannattavaa kasvua ja luomaan edellytykset tulevalle irtautumisprosessille.

Riippumatta siitä, onko tulevaisuuden omistajatavoitteena kasvu ja irtautuminen vai kannattavuus ja omistajanvaihdos, kannattaa modernisoida ja digitalisoida ajoissa, rakentaa dokumentoituja strategioita ja liiketoimintaprosessien kuvauksia.

”It’s all about appearances”

TOIMIMME SEURAAVIEN VAIHEIDEN MUKAAN KASVU- JA POISTUMISSTRATEGIASI KANSSA:

Arvioimme omistajien ja yrityksen nykytilanteen, kilpailijat, kohderyhmät ja asiakasarvot sekä luomme yleiskatsauksen mahdollisista kasvualueista GAP-analyysin avulla.

GAP-analyysin perusteella laaditaan lyhyen ja pitkän tähtäimen kehittämissuunnitelma työn jatkamisen tueksi. Kehitämme räätälöidyn kasvu- ja irtautumisstrategian tavoitteiden ja lähestymistapojen kera.  

Autamme sinua toteuttamaan suunniteltua kasvu- ja irtautumisstrategiaa säännöllisillä tapaamisilla ja tuella sekä pääsyllä asiantuntijaverkostoomme. Pienemmissä yrityksissä suositellaan räätälöidyn Advisory Boarin tai hallituksen nimittämistä kasvutavoitteista riippuen johdon päätöksenteon tueksi. 

Kasvun luomiseksi tarvitaan tehokkaita markkinointi- ja myyntiprosesseja liikevaihdon kasvattamiseksi. Autamme sinua rakentamaan markkinointistrategiaasi ja markkinointi- ja myyntiprosessejasi, mukaan lukien markkinoinnin ja myynnin automaatio.

Pyrimme pitkäjänteiseen yhteistyöhön, jossa pystymme toimimaan strategisena kumppanina ja sparraajana, joka antaa sinulle jatkuvaa neuvontaa kannattavan kasvun ja irtautumisen varmistamiseksi.

ALOITUSPAKETTI PIENILLE JA KESKISUURILLE YRITYKSILLE

EXIT-START

Oletko yrittäjänä miettinyt, miltä yrityksesi näyttää 5-10 vuoden kuluttua? Haluatko luoda vahvaa kasvua ja irtautumista tai taloudellista arvoa sinulle ja perheellesi? Ymmärrämme, että yrityksesi on enemmän kuin vain liiketoimia; se on matka kohti kestävää menestystä ja kovan työn kapitalisointia. Konsultointipalvelumme on suunniteltu luomaan navigointikartta kasvumatkallesi.

Luomme yleiskatsauksen nykyisestä tilanteestasi, kehittämistarpeistasi, omistajuudestasi ja tavoitteistasi. GAP-analyysin avulla tunnistamme tärkeimmät haasteet asetettujen tavoitteiden saavuttamiseksi. Saat tiivistetyn yhteenvedon näkemyksestämme yrityksen tilanteesta ja kehityssuunnitelman, jossa on ehdotuksia alueista, joita tulisi kehittää tulevaa irtautumista varten.

Maksimoi yrityksesi tulevaisuuden arvo yhdessä Business PT:n kanssa!

1.390 € 

(+ alv 24%) + matkakustannukset

Business Understöd Growth BusinessPT

Business PT on osa AITA Group Oy Ab:ta ja sillä on laaja yrityskonsulttien ja nuorempien konsulttien verkosto, joka on valmis tukemaan sinua matkasi jokaisessa vaiheessa. Räätälöidyt konsultointipalvelumme ovat avain yrityksesi menestyksekkään ja kannattavan tulevaisuuden luomiseen.

Ota yhteyttä jo tänään keskustellaksesi kuinka voimme räätälöidä tarpeitasi ja tavoitteitasi vastaavan strategisen kehityksen.

fiFI