Marknadsföring och kommunikation

Din partner inom marknadsföring och kommunikation

Business PT brinner för att hjälpa ditt företag att nå fram till rätt målgrupper och skapa rätt budskap som representerar ditt företags vision och varumärke. Om du vill kan vi vara din partner inom utvecklingen av ditt företags marknadsföring och kommunikation. Vår expertis omfattar allt från att definiera värderingar och kraftfulla marknadsföringsstrategier till att skriva säljande marknadsföringstexter.

Låt oss guida dig till en framgångsrik marknadsföring och kommunikation!

Vi jobbar enligt följande modell med din Marknadsföringshelhet

Vi utvärderar din nuvarande marknadsförings- och kommunikationsstrategi och ger en översikt över potentiella förbättringsområden.

Vi skapar en skräddarsydd marknadsföringsplan som inkluderar målgrupps- och kundvärdesanalys, konkurrentanalys, medie- och kanalplanering samt kärnbudskapsutveckling kopplat till varumärke.

Vi hjälper dig att planera och genomföra marknadsföringskampanjer, inklusive digital annonsering, sökmotoroptimering, e-postmarknadsföring och sociala medier.

Vi rekommenderar kontinuerlig övervakning, analys och optimering av dina kampanjer för att säkerställa bästa resultat.

Vi coachar ledning och nyckelpersoner för att förbättra deras strategiska och operativa marknadsföringskompetens.

Vi eftersträvar ett långsiktigt partnerskap där vi fungerar som en strategisk marknadsföringspartner och ger kontinuerlig rådgivning och stöd.

Startpaket för små- och medelstora företag

VALUE- START

Oberoende om du funderar på hur du ska nå ut till nya kunder med nya marknadsföringsbudskap eller om ni funderar över företagets vision och strategi så måste ni börja med att ställa er frågan “vem är vi och vad står vi för”. Efter detta kan ni bättre jobba vidare med företagets strategi och marknadsföring. 

Vi hjälper dig och ditt företag att skapa en översikt över företagets nuläge inom marknadsföring och kommunikation och hur företaget definierat sitt syfte och sina värderingar, samt värdelöften, KSP:s och kärnbudskap. Efter detta har ni bättre förutsättningar att gå vidare med er marknadsföring eller strategiprocess. 

Skapa självinsikt inom företaget med Business PT:s Value-start tjänst!

990 € 

(+ moms 24%) + resekostnader

Business Understöd Growth BusinessPT

Business PT är en del av AITA Group Oy Ab och har ett omfattande nätverk av affärskonsulter och juniorkonsulter som är redo att stödja dig i varje steg av din resa. Våra skräddarsydda konsulttjänster är nyckeln till att forma en framgångsrik och lönsam framtid för ditt företag.

Kontakta oss idag för att diskutera hur vi kan skräddarsy en strategisk utveckling som passar just dina behov och mål.

sv_SESE