Din utvecklingsresa börjar här!

Ta kontakt om du behöver en konsult, coach eller en sparringpartner för att utveckla ditt företag, din idé eller din företagsledning. Vi kan också komma in som en extraresurs och sköta en företagsfunktion under en viss tid. Kontaktuppgifter till Business PT längst ner på sidan!

Företagets personliga affärstränare

André Österholm

Konsult, Coach och resurs

Business PT för företagsutveckling och tillväxtplanering!

Om du har en idé kring en ny produkt eller tjänst, om du funderar över bästa sättet att utveckla ditt företag vidare och resursera för utvecklingen eller om du behöver ett bollplank kring ledningen av ditt företag. Vi jobbar med olika typer av konsulterings- coaching och resurseringsuppdrag kring olika lednings- och affärsutvecklingsfrågor. Ni kan se exempel på tjänster vi jobbar med HÄR på denna sida. För dessa tjänster kan man också få finansiering eller understöd från olika finansieringsinstitutioner. Vi kan se på era specifika behov och vilka finansierings och understödsformer det finns för utveckling av företagets affärsverksamhet och personalens kompetens.

– Ta kontakt så ser vi hur vi kan ta det vidare till konkreta utvecklingsåtgärder. Kontaktuppgifter och formulär för förfrågningar nedan.

André Österholm
André Österholm | BusinessPT

Förfrågningar / Offertförfrågan

Kontaktuppgifter

ADRESS:

Forsnersvägen 19, 65280 VASA FINLAND

FO-NUMMER:

3320273-3

RING

+358 50 3626 746

E-POST

info@businesspt.fi

sv_SESE